tirsdag 5. januar 2010

Ballangen skifestival - Sonemesterskap 12.-14.februar 2010

VIKTIG INFO: I år er det Ballangen Ski som arrangerer Sonemesterskap 2010. Sonemesterskapet- som er sesongens  "hovedmesterskap" for alle løpere som er 12 år eller yngre i vår sone- gjennomføres 12.-14.februar og programmet er:

PROGRAM: sprint-stafett (2-manns lag) fredagskveld 12.02, normaldistanser lørdag 13.02, og Håfjellrennet søndag 14.02 (turrenn, m/ trim/familie- og konkurranseklasser, ca 23km).

OVERNATTING: Om man skal delta på stafett fredag samt individuelt lørd/Håfjellrennet sønd er det da lurt å planlegge+ snarlig booke seg overnatting (for langt å kjøre tilbake fredag kveld etter stafett). Tre Medkila-familier (Torbergsen, Ryvoll og Eilertsen) har allerede booket seg hytter på Ballangen Camping. Overnatting må bookes/organiseres av den enkelte. Blir vi flere/mange som overnatter i Ballangen (eller i nærheten) kan vi koordinere noe felles sosialt (arr.komitè utnevnes!).

STAFETTLAG: Siden det er stafett på fredag kveld (NB: 2-manns lag, Sprintstafett) er det viktig at man allerede nå planlegger om løper(e) er akuell for å stille på aktuelle stafettlag. GI BESKJED IFT STAFETT-DELTAKELSE: Vi ønsker derfor at man sender en beskjed innen søndag 07.februar (jada, vi skal sende påminnelser pr mail litt nærmere fristen) til klubben på post@medkilaskilag.no fra de som garantert skal/ har meldt seg på sonemesterskapet og ønsker å delta i sprintstafett fredag 12.februar, slik at vi kan sette sammen og melde på aktuelle stafettlag i de forskjellige klassene (se artikkel HER hvordan det var i fjor). Ps: i fjor var det et veldig stilig arrangement og en flott opplevelse å delta- med fakler tent rundt hele stadion og flott kveldsstemning.

Vi håper MANGE Medkila-løpere vil delta i årets Sonemesterskap i Ballangen og allerede nå legger dette inn i planene sine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar