torsdag 17. desember 2009

Erlend Hoff på plass i Vuokatti, Skandinavisk cup - OPPDATERT ARTIKKEL


Medkila Skilags Erlend Hoff er på plass i Voukatti, Finnland, og oppdaterer oss ift løp fred, lørd og søndag (artikkel blir oppdatert).

Lørdag 19.12.2009: Sprint...
Hei. I dag har vi gåttt sprint, det ble norsk seier til Kent ove clausen. Har trent noen økter med han i trondheim, han
er helt rå til å stake. Jeg ble bare nr.74, hadde ikke forventet noe særlig av dagens sprint. Gikk sprinten for å prøve å få mer fart i kroppen, har manglet litt fart i år. Var bare -9 grader idag, så vi får håpe de ikke blir kaldere til i morgen.

Imorgen er det 15km skate, blir spennende det i ei løype med korte bakker og mye svinger. Rett etter målgang i morgen er det å skynde seg å pakke og hive seg på bussen. Vi må rekke et fly fra Kajaani til Helsinki kl.14 finsk tid.

Tippe imorgen blir :
Morten Eilifsen
Rennemo
Snorri
Arne post
Geir L Aasen de beste norske løperne

Så kanskje jeg kan være med der opp i morgen, hvis jeg har en god dag i sporet:)

Mvh.
Erlend Hoff

Fredag 18.12.2009:
Hei. I dag har vi gått 15km klassisk (4x3.75km). Hele løypenettet her består kun av kunstø, så jeg tipper det er 8km med løyper her nå.  Det ble bare -10-11 grader idag så det var bra. Det har vært rundt -20 de siste dagene. Jeg ble nr.13 idag på 15km, var kun 3sekunder fra 8 plassen. 45sekunder bak vinneren, en finne som ifjor ble nektet start i u23vm fordi han hadde for høye blodverdier da. Tapte nok 2-3sekunder på siste kilometeren, var mye staking som ikke er min styrke. Veldig tett på guttesiden. Men form messig har jeg heletiden litt stignning. Idag var nok det beste klassisk løpet så langt i år. Så jeg er sånn ok fornøyd med løpet. Beste nordmann i dag ble Hans petter Lykkja (nr.2) som bor 400m fra der jeg bor i trondheim. Han er egentlig en sprinter, så han kommer til å gå fort i morgen på sprinten. Jeg ble 7beste normann idag, det er der jeg har brukt vært de siste årene sånn ca. Jeg håper formen komme i januar for det er da det er viktig å gå fort på ski.

I morgen er det klassisk sprint, har ingen mål på den distansen. Er ingen sprinter, er med for å prøve å få mer fart i kroppen. Hvis det -16-18 grader, kan det hende jeg står over for å spare luftveiene til søndag.

Mvh
Erlend Hoff

Torsdag 17.12.2009:
Var -22 i går da vi kom me buss, flydd fra tr.heim kl.8.30, oslo, helsinki og kajani. Var framme ca kl.22 finsk tid. Har gått igjennom løypa idag. Ska gå ei løype på 4x3.75km, selv om de har mye mer løyper klar her. Ska opp underrennet ved siden av en hoppbakke 4x i morgen. Fin bakke det:)

Det har vært ca. 15-17 minus her idag, så veldig kaldt ja. Vet at det ska være påmeldt ca 200 herre løpere på søndag, så det blir nok mange løpere i en kort løype.

Uansett om det er kaldt, ska det bli fint å gå skirenn igjen. Får bare kle på seg ekstra i morgen. Kan nok bli to suprer, to stilongs og to vind truser under skidressen.

mvh.
erlend hoff

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar