torsdag 19. november 2009

All-time-high på medkilaskilag.no


I går, onsdag 18.oktober, ble det satt besøksrekord på nettsiden her.

Det var i går totalt 98 besøk på medkilaskilag.no utført av 58 unike besøkende. Dette er første gang det er registrert over 50 besøk på en dag- og altså en soleklar rekord!

Den nye hjemmesiden er en viktig informasjonskilde for skilaget for å vise litt hva som skjer i Medkila Skilag samt formidle informasjon, nyheter og tips til løpere, foresatte og andre interesserte. Nettsida er det moderne samlingspunktet for klubben- et "virtuelt klubbhus" - om man kan si det sånn. Siden oppstarten av den nye sida i april-09 er det lagt ut 122 artikkler (ca 18 artikler pr mnd). Alle publiserte artikler er å finne i arkivet i høyremenyen eller via hovedmenyen- eller via søkefunksjonen.

Vi gleder oss over denne fine utviklingen og vil samtidig oppfordre til å sende inn tips og ideer om aktuelle hendelser, nyheter eller funksjonalitet som kan være aktuelle for nettsida. Dette er en god begynnelse, men fortsatt vil det bli jobbet med å forbedre nettsida mht design, funksjonalitet og innhold.

Ps: det nest vi håper å ha på plass snarlig er KJØP/SALG-side for å legge inn aktuelt utstyr man ønsker å selge eller kjøpe. Den tekniske løsningen er klar, men det jobbes med å få denne integrert inn som en del av nettsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar