mandag 23. oktober 2017

Medlemsmøte 7. november - Tema: Ren klubb - ren utøver

Vi har fått Knut-Ståle Arntsen i Antidoping Norge til å holde foredrag for klubben om Ren utøver og Ren klubb tirsdag 7. november kl 1830-2100. Sted: kantina til Forsvarsbygg, 6.Divisjonsgate 12.

Vi legger opp til kombinert medlemsmøte og foredrag om Ren klubb/Ren utøver med følgende program;
 • Kl: 18:30: Informasjon fra klubben v/ leder og trenerne
 • Kl: 19:15  Servering kake, kaffe, saft ++
 • Kl: 19:30  Foredrag "Ren utøver - Ren klubb" m/Knut Ståle Arntsen.
NB: For at klubben skal bli "Ren klubb" må alle trenerne, styret, og utøvere (15 år +) ha gjennomført programmet som er lagt opp fra Anti Doping Norge. Bør gjøres på forhånd, og det er oppmøteplikt for alle som kan.Info fra Knut Ståle (Merk kulepunkt 3) 
 • Det vi går igjennom er i korte trekk litt om samfunn/trender i dag, doping, skadevirkninger, medisinske fritak/toppidrettsutøverlisten og kosttilskudd.
 • Normalt tar foredraget ca 60 min, men sett av inntil 90 min da det ofte kommer en del spørsmål, samt at da har vi tid å gå igjennom f eks medisinske fritak og litt om ren utøver viss ønskelig.
 • Det er ønskelig at utøvere/trener går igjennom ren utøver på nett før møtet, da vet de mye om det vi skal snakke om.https://www.skiforbundet.no/troms/nyhetsarkiv/?npid=56575&page=Nyhet+Ren+ut%C3%B8ver  
 • Foredraget er i hovedsak laget for ca 15 år og oppover, men av erfaring så vet jeg det kommer en del yngre utøvere og legger opp til det ved behov. Så ingen problem med utøvere fra 13 år og oppover.
Velkommen!1 kommentar:

 1. lån! lån!! lån!!!
  Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, som har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
  Send os så en mail til: (amandaafredoloan42@gmail.com) for at ansøge om lån

  SvarSlett