mandag 28. november 2016

Supergruppa (f.2008-09-10)- trening mandager

Trening for "Supergruppa" (løpere f. 2008-09-10) mandag 28.november 2016: 

Hei! Endelig er det kommet litt snø og dagens skitrening mandag 28.november 2016  blir på Medkila-banen (som sist). Vi møtes ved banen klokken 18.00 MED SKI ! :-) Ta likevel med vanlige utetreningssko i reserve. Husk også drikkeflaske med vann.

Har dere barn i denne aldersgruppen som ønsker å begynne på ski i Medkila Skilag, så møt gjerne opp på treningen og ta kontakt med trenerne. Treningstider er mandag 18-19 og varierer litt mht sted om eller hvor det er skiforhold (skileik og skimorro). Info om treniger legges ut på gruppa sin FB-side HER.

2 kommentarer:

  1. Trenger du et presserende lån eller finansielle tjenester? Kontakt financialdepartment.online@gmail.com

    SvarSlett
  2. God dag alle.

    Er her for at dele mit vidnesbyrd, hvad en god betroet dame gjorde for mig. Jeg hedder Cristina Mihaela am fra Danmark, og jeg er en mor til 4 børn og jeg mistede min mand sidste år 8. november og ting hvor meget svært for mig og mine børn, så da jeg var online for at søge et lån, og jeg faldt i hænderne på fidus, jeg var fupnummer over $ 17.000,00 dollars, min mandlige adgang, hvor vi blev taget væk fra os af hans brødre, alt mit håb var tabt, og jeg og mine børn sovede i gaden indtil en trofast dag, da jeg mødte denne ven af min der introducerede mig til dette ærlige selskab, der hjalp mig med at få et lån i de næste 24 timer uden nogen Daley, vil jeg for altid være taknemmelig for MRS SUSAN JAMES LOAN COMPANY. Du kan kontakte hende igennem Whats-app Number:+1(587)206-1157 eller via virksomheden email:(susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com) hun vidste ikke, at jeg gjorde det for hende, men jeg skal bare gøre det, fordi mange mennesker er derude, der har brug for et lån. Du kan også kontakte virksomheden Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

    SvarSlett