torsdag 29. mars 2012

¨Treningsgruppene avsluttet 2011/12- sesongen

Da har alle treningsgrupper avsluttet de offisielle fellestreningene for denne skisesongen 2011/12. Trenerne vil gjerne takke alle løpere og foresatte for fantastisk treningsoppmøte og ypperlig innsats på alle treningsgruppene i gjennom sesongen. Vi håper selvsagt ALLE fortsetter med langrenn og blir med på treninger i regi av Medkila Skilag når treningene starter opp for neste sesong.

FORTSATT SKIFØRE: det er fortsatt fine skiforhold i løypenettet
i og rundt Harstad samt på fjellet, så vi oppfordrer selvsagt alle til å gå mest mulig på ski og på skiturer og/eller delta i aktuelle skirenn nå utover i april. I følge langrenns- "popstjernen" som var her i Harstad i går, Petter Northug, så går han MYE på ski i april- mai- perioden og synes at mange slutter å gå på ski for tidlig. Samtidig så har mange unge løpere andre aktiviteter som tar over nå (fotball, med mere)- og den samme Petter oppfordrer også til å holde på med flere, varierte aktiviteter i ung alder, så det er bare å kjøre på! 

NESTE SESONG: Vi skal ha et trenermøte i løpet av april der vi bli å evaluere årets sesong og sette sammen grupper/trenere for neste sesong, så det kommer nærmere info om dette etter hvert. 

I tillegg gjennstår årets kanskje viktigste- men mest uhøytidelige- skirenn for mange; Medkila Skilags klubbmesterskap 2012, men dato for dette er ikke satt enda. 

Med langrennshilsen fra oss trenerne i Medkila Skilag;
  • Supergruppa: Rolf Arne, Jo, Cicilie, Bård, Linda, Øyvind
  • 2001-02; Øyvind, Randi, Ole Morten
  • 99-2000; Tor Christian, Stig
  • 98+: Bjarne, Torstein, Noora, Andreas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar