søndag 19. februar 2012

Toalettpapir- bestilling; frist 20.02

Hei medlemmer og støttespillere til Medkila Skilag. Det er klart for ny runde med dopapirsalg i regi av Medkila Skilag. Bestillingsfrist mandag 20.februar.

Samme pris kr 350 for 42 ruller høykvalitets do-papir (Katrin 360), 50 m ruller (tilsvarer ca 84 ' vanlige' ruller). Konkurransedyktig pris med annet kvalitetspapir (kr 16,60 pr 100 m). Les Mer for informasjon og BESTILLINGSSKJEMA HER.

Vi har de siste år tjent over 20 000 kr på salg av toalettpapir. Dette salget gjør at loddsalg og bingo som inntektskilde ikke har vært aktuelt for Medkila Skilag på mange år. Kjøp til eget bruk evt salg til venner/familie/kolleger må sees på som alternativ til loddsalg og bingo.

Ber derfor den enkelte:
1. vurdere eget behov. Spesielt bes de medlemmer som ikke har benyttet seg av dette tilbudet tidligere, å delta!
2. Spørre det oppbygde kontaktnettet om der er interesse for nytt kjøp/ eller bygge opp kontaktnett på arbeidsplass/familie for salg.
Bestillingsfrist mandag 20.02 
OBS! OBS! OBS!   NYTT AV ÅRET ER EGET  BESTILLINGSSKJEMA- KLIKK HER!
Ved bestilling benyttes dette skjema. Husk å fylle ut alle felt. 

Utlevering planlegges i slutten av uke 9. Nærmere beskjed følger om dag og utleveringssted. Utleveringsted blir som sist lager til NorEngros på sjøsiden av krysset Rødbergveien-Mercurveien (nærmere beskrivelse følger).


Med vennlig hilsen

Terje Tømmervik

(Arvtaker dopapirsalg)
Tlf 91569929

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar