søndag 16. oktober 2011

Bestilling, Vinterbekledning- BEST.FRIST 20.OKTOBER

Da er det klart for bestillingsrunde på vinterklær fra Medkila Skilags klubbkolleksjonen. Frist for tilbakemelding/spørsmål/bestilling er torsdag 20.10.2011 til jon.arne.torbergsen@hlink.no. Følgende klubb-produkter er da mulig å bestille;


VINTER- OVERTREKKSDRESS: Eksisterende design beholdes, men vi går over til Trimtex sin toppmodell, Elements/ Elements Plus. Plus- modellen er foret og er den varmeste modellen beregnet for kalde vinterdager og anbefales for de yngste løperne. Ordinær "Elements" er tynnere/lettere. Kommer også i damemodell. Alle sponsormerker vil være ferdig påtrykket. Pris/størrelser (jakke+bukse): 130,140,150 – Medlemmene betaler kr 700,-. Øvrige størrelser fra XS – Medlemmene betaler kr 900,-. PS: Man kan og bestille jakke (ca 2/3 av pris) eller bukse (ca 1/3 av pris) separat.

Ny modell (Elements)- uforandret design. Ps: gammel modell på bildet.


KONKURRANSEDRESS, Klubbdesign: Pris konk.drakt: Junior (130/140/150): Hel eller 2-delt, kr 1050,-.  Øvrige str. XS – S – M – L – XL- XXL. (Hel eller 2-delt): kr 1.365,-. Kommer som unisex og damemodell.
Konkurransedress: hel- eller 2delt, herre- og damemod.

VINTERVEST: klubb-design: Pris ca 675,- - 700,-. Størrelser:  130 cm, 150 cm, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL.
Klubbvest

KLUBBLUER + BUFF: I tillegg har klubben tilgjengelig treningslue (str. S, M og L), konkurranselue (onesize) og buff for salg (lagervare, ikke bestilling). Kr 150,-pr stk.
Treningslue, konkurranselue og buff i klubbdesign

5 kommentarer:

 1. Det er synd at Medkila Skilag ikke viderefører den nye kolleksjonen også på vinterdressene. Den nye kolleksjonen er mer "i tiden" og vi trenger å fornye oss. Slik jeg ser det vil laget framstå som splittet når noen vil komme med de nye vestene/jakkene mens andre vil komme med de gamle. Dette burde vært tatt opp på et medlemsmøte slik at flere kan si si mening. Rita Pernille.

  SvarSlett
 2. Hei. Ber om at innelgg signeres med navn nederst i innleggsteksten, slik første innlegg er. Det er ærlig og rederlig. Mvh Tor Christian, webansvarlig.

  SvarSlett
 3. For ordens skyld tas med innlegg på Facebook fra leder Beate Ingebrigtsen;
  Baete Ingebrigtsen - Jeg er leder i klubben og ønsker å komme med en kommentar vedrørende debatten som ser ut til å starte på FB om å endre Medkilas skilags vinterdress. En debatt som kun har fokus på nye klær. Styret har mange hensyn de skal ta, og en av dem er blant å ivareta klubbens uttrykk uttad. Vi har hatt en stor rekruttering til skilaget de siste årene der nye medlemmer har kjøpt den blå klubbdressen. Styret er et demokratisk valgt organ og har ansvar for å se både litt bakover i tid og fremover i forhold til blant annet å endre klubbdress totalt. Hva skal vi si til medlemmene som bestillte nye dresser i fjor? Sommerkolleksjonen vår bryter helt med blåfargen klubben har hatt i alle år, og skal dette også skje med vinterdressen? Det er viktig å ivareta alle medlemmene i klubben, og ikke bare tenke på de få som har dratt fra Harstad og som også er medlem av Medkila SL. Kklubben er stolte av alle våre medlemmer som går nasjonale renn. Men faktum er at vel 98 % av alle våre medlemmer er aktive og bor i Harstad. De må gjerne si hva de mener, og styret bøyer seg gjerne for et stort flertall som mener at vi skal endre vår design totalt. Men fem inlegg på FB endrer ikke styrets demokratiske vedtak der vi har valgt å fortsette med den dressen vi har. Selvsagt i en nyere modell utviklet av leverandøren.

  SvarSlett
 4. jesus christ, få nu ordna nytt design, stort sett alle aktive løpere e for det, koffer ska ett plagg være me et råttent design fra 80-tallet, mens resten e nytt?
  william jakobsen, aktiv juniorløper

  SvarSlett
 5. Et publisert innlegg ble ved en feiltakelse slettet (annonyme innlegg for øvrig er slettet):
  Anton Storvoll sa...
  Sier meg enig med styret. Idretten er dyr nok i seg selv. Synes ikke at klubben skal bidra til å ytterlig øke kostnadene ved å innføre nytt design på vinterklærne også. Det er et ikke ubetydelig antall vinterdresser der ute som både arves, byttes og selges for en rimelig penge. Inngangsbilletten til skisporten bør ikke etter mitt syn drives opp av klubben. Et designskifte vil allikevel ikke føre til at alle skifter dress, og man kan jo da spørre seg : hva blir da kulest? En klubb med like klær på skirenn, eller en klubb hvor det blir salig blanding med tanke på bekledning.

  SvarSlett