tirsdag 27. juli 2010

Hadsel Maraton- med klasse for rulleski/rollerblades

Hadsel Maraton, som arrangeres på Stokmarknes lørdag 07.august, tilbyr nå muligheter for å delta med rulleski eller inlines(rollerblades) Her fra hjemmesiden deres: I år arrangerer Hadselmaraton inline for første gang med øvelsene Rulleskøyter med staver, rulleskøyter uten staver og rulleski med staver (klassisk). Det er en dameklasse og en herreklasse der deltakerne må være fra 14 år og oppover. Løpet starter kl 10.30 i sentrum og løype går vestover mot Flatset og vender etter 5 km, total lengde er 10 km. Det er nå stadig flere konkurransemuligheter for rulleski her i området, bl.a Midnight Sun Marathon, Tour De Målselv, Harstad Skøyteklubb (som planlegger nytt løp i aug/sept) og altså nå Hadsel Maraton.

2 kommentarer:

  1. Landsbyrennet i Rogaland har også klasser for inlines og rulleski. Inlines med staver går i samme klasse som skøyterulleski. Inlines uten staver er egen klasse. Likt Alliansloppet.

    Mer om det nye turrennet på rulleski er på http://Landsbyrennet.no
    Løype er 35km og 18km. 19.sept.2010.

    SvarSlett
  2. Veldig stilig, og skulle gjerne deltatt (men blir "litt" lang reisevei fra Harstad). Dere har gunstige forhold med relativt flatt terreng og bra utbygde gang- og sykkelstier i området deres. Vi her i Harstadområdet har utfordringer både med terrenget og med aktuelle gang-og sykkelstier, men det hadde sikkert vært mulig å få til noe tilsvarende her om man hadde jobbet litt med alternative trasè-muligheter.

    SvarSlett