torsdag 17. juni 2010

Sommerkolleksjon 2010- Etterbestilling

Sommerkolleksjonen er veldig godt motatt og flere har bl.a signalisert at man egentlig skulle ha hatt seg en jakke likevel, da man ikke bestilte første gangen.

Vi kjører derfor en runde med etterbestilling av jakke (kr 929,-)- men også de andre produktene kan bestilles- med bestillingsfrist til meg pr e-post inne onsdag 23.juni. Vi kan da få levert jakker rett over sommerferien, dvs medio august. Nb: For å kunne plassere en bestilling må jeg ha minimum 10 stk av hvert produkt, så eventuell etterbestilling nå avhenger at det er mange nok jakker som det er behov for.

Størrelsesguide hos Trimtex, samt info om jakken og t-shirt, lang+kort tights finner du via artikkelen HER. Jakkene er tighte løpejakker og man må vurdere å gå opp en str ift det man vanligvis bruker i løpejakker. Man kan jo og få prøvd jakker hos noen av de som har fått levert allerede. Ps: Neste bestillingsrunde av sommerklær blir ca i mars neste år for levering i mai-11, så dette er siste sjangse for bestilling denne sommersesongen. Mvh Tor Christian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar