onsdag 28. april 2010

Sommerkolleksjon 2010 - klar for bestilling

Da er endelig en sommerkolleksjon for Medkila Skilag klar for bestilling. Det vi da har valgt å tilby for 2010 består av følgende 4(5) produkter: Løpejakke,

T-skjorte, lang tights, kort tights og event T-skjorte m/ lang arm. "Full pakke" med jakke, t-skjorte og lang+kort tights kommer da på kr 1.599,-. Også enkeltprodukter kan bestilles ut fra hva man ønsker.

Se hele kolleksjonen med priser og klikkbare linker til produktbeskrivelser og størrelsesguide hos Trimtex via linken HER.

DESIGN: Løpejakke+ T-skjorte er da i "nytt design" a la klubblua, og matcher dagens overtrekksbukse/vinter. Tights er i ca samme design/farger som dagens overtrekksbukse.

Tanken er at dette er en type treningsklær man bruker mye i løpet av barmarkssesongen og likevel kjøper inn til løperne og/eller seg selv, slik at man da kan vurdere å kjøpe dette i Medkila Skilag- design. Leverandør er Trimtex og erfaringene så langt er at de leverer klær av høy kvalitet som tåler mye bruk og dermed gir god valuta for pengene.

 VIKTIG BESTILLINGSINFO:
BESTILLING/LEVERING: pr e-post til torce167(a)gmail.com innen søndag 02.mai. Det blir en ganske kort bestillingsfrist denne gangen, men det må bli slik for at vi skal rekke å sette i bestilling hos Trimtex mandag 03.mai og da få levert dette i uke 23 (ca). NB: Skriv "Sommerkolleksjon 2010 - Bestilling" i headingen på e-posten når du sender inn bestilling.

BESTILLINGSSKJEMA: Bestillingsskjema (excel) via
linken her MÅ BRUKES, event lag tilsvarende selv i egen excel og send inn som vedlegg i epost (eller ta kontakt så kan jeg sende pr e-post). Dette for at det skal bli enklere og garantert ryddig slik at alle får de produktene/størrelsene de skal ha (og som et bilag for egen bestilling).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar