mandag 8. februar 2010

Medkila-teltet innviet - helgas "snakkis"


Bildeserie: Beate Ingebrigtsen


Oppdatert med flere bilder 10.02.2010: Tromsø Skifestival ble ei perfekt helg for innvielse av Medkila Skilags nye klubbtelt. Store mengder fuktig snø og vind
gjorde forholdene litt "utfordrende" for å si det sånn, og det var mange andre skilag som da var bitte-litt misunnelige på Medkila Skilags telt som ble tatt i bruk for første gang. Mange skilag var selvfølgelig å spurte oss hvor det var kjøpt hen, så Medkila-teltet var nok en av helgas "snakkiser".

Teltet fungerte helt glimrende og blir garantert et supert verktøy fremover for Medkila-miljøet når vi er på skirenn. En million takk for innsatsen til teltoppsetterne (Jon-Arne og Terje?).
I snøvær og vind var det en effektiv gjeng som raskt fant frem stenger, snorer, og det som hørte til for å få satt opp teltet. Her ble det god plass til flere fedre (!) som finpusset underlaget på skiene til de håpefulle. Ikke minst viste teltet seg å være et samlingssted for utøverne mens rennet pågikk. Her møtte også de utøverne som blant annet bodde i Tromsø og trengte ekstra hjelp til å få smurt skiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar